Paljukärryn vuokraus kuljetettuna tai noudettuna Pihtipudas

Vuokraa juhliesi vetonaula meiltä – kylpytynnyri 6–8 henkilölle

Paljukärry on todella suosittu esimerkiksi illanvietoissa ja muissa juhlissa aina lasten syntymäpäivistä polttareihin. 

Vuokraamme kätevästi auton perässä vedettävää paljukärryä Pihtiputaalla ja lähialueella. Voit noutaa paljun vuokraamoltamme tai vaihtoehtoisesti tuomme sen paikan päälle erikseen sovittavaan muutaman kymmenen euron kuljetushintaan. 

Vuokraamamme paljuun mahtuu kerrallaan 6–8 kylpijää, neljälle ihmiselle paljussa on jo väljästi tilaa. 

Mitä kannattaa huomioida paljukärryä vuokrattaessa?

Kylpytynnyrissä on puulämmitteinen kamiina, joten tarvitset sen lämmittämiseen muutaman pesällisen polttopuuta. Suosittelemme pienehköä koivuklapia tähän tarkoitukseen – tarvittaessa kauttamme saat erilliseen hintaan myös polttopuut. 

Kylpytynnyriä varten tarvitaan noin 2,5 x 4 metrin kokoinen tasainen alue, jotta paljukärry pysyy tukevasti paikoillaan. Kannattaa huomioida kylpytynnyrin paikkaa miettiessä, että vesipiste on riittävän lähellä paljua ja letku yltää paljuun saakka. Puutarhaletkulla tynnyrin täyttämiseen menee aikaa muutama tunti. 

Vettä palju vetää 1,5 kuutiota ja kylpytynnyrin optimilämpötilan saavuttamiseen menee noin kahdesta neljään tuntia. Lämpenemisaika tosin riippuu paljolti veden määrästä ja ilman lämpötilasta

Nauti täyden kympin kylpytynnyrielämyksestä huoletta

Vuokraamme kylpytynnyrit aina desinfioituna ja huolellisesti puhdistettuna taataksemme asiakkaillemme mahdollisimman mukavan paljukokemuksen. 

Paljun vuokraan kuuluu aina myös käyttökoulutus, jolloin saat kylpytynnyrin vuokra-ajasta kaiken irti, eikä aikasi mene käyttöominaisuuksien pähkäilyyn.

Täyden palvelun paljuvuokraus avaimet käteen -periaatteella

Tuntuuko paljun kuljetus, täyttö ja lämmitys turhan haastavalta tai aikaa vievältä? Voit tilata meiltä täyden palvelun kylpytynnyrielämyksen, jolloin toimitamme ja noudamme paljukärryn sekä täytämme ja lämmitämme sen puolestasi. 

Voimme myös sopia jonkinlaisen välimuotoratkaisun tarpeidesi mukaan – kysy lisää, vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle parhaiten soveltuvaksi.

Esimerkkihintoja paljukärryn vuokraukseen

Siirrettävän paljun voit vuokrata haluamaksesi ajaksi alkaen yhdestä päivästä vaikka useisiin viikkoihin. Mikä olisikaan mukavampaa kuin juhannuksen tai joulun ajan pihassa oleva palju? Tai mikset vuokraisi paljukärryä vaikka koko kesälomasi ajaksi? 

Tyypillinen kylpytynnyrin vuokrausaika on yksi vuorokausi tai viikonloppu perjantaista sunnuntaihin.

Esimerkkihintoja paljukärryn vuokraukseen: 

  • 80 €/vrk 
  • 150 €/viikonloppu pe–su

Tutustu tarkempaan hinnastoon tästä 

Paljukärryn varauskalenteri