Peräkärryn vuokraus Pihtipudas

Vuokraa peräkärry tai traileri tavaroiden siirtoon tai muuttoon

Oletko muuttamassa, viemässä romua kierrätykseen tai kuljettamassa huonekalua paikasta toiseen? Ehkäpä henkilöauton kuljetukseen tarvittava traileri puuttuu?  

Eipä huolta! Meiltä vuokraat tilavan kuomukärryn tai Auton/tavarankuljetustrailerin joustavasti sinulle sopivana ajankohtana koko päiväksi kerrallaan.

Iso kuomukärry kipillä ja perälauta-ajosillalla

Kärryssä on kippiominaisuus ja takalaita toimii ajosiltana. Kyytiin voi siis helposti ajaa moottoripyörän, mönkijän, moottorikelkan, ruohonleikkurin, tai mitä ikinä haluatkaan kuljettaa.

Huomioithan kuitenkin lain määrittelemät painorajoitukset sekä raskaan kuorman sidontaan liittyvät tarvittavat toimenpiteet.

Kuomullisen peräkärryn tiedot

Kotimainen laadukas JT-Trailer. Gansi-kuomu on noin 1 metrin korkuinen ja laita noin 35 cm, eli sisäkorkeus kärryssä noin 135 cm. Lavan mitat ovat 350 cm x 150 cm.

Kokonaismassa kärryssä on aisapaino mukaan lukien 825 kg ja kantavuutta noin 500 kg. Tämä on siis kevytperävaunu, eikä vaadi E-luokkaa ajokorttiin. Henkilöautolla vedettäessä riittää siis B-kortti (henkilöauton ajokortti).

Reilun tilan vuoksi tällä onnistuu hyvin muutot ja muut tavaran kuljetukset!

  • Koko päivän vuokrauksen hinta 45 €

Auton- ja tavarankuljetustraileri raskaamman lastin kuljetukseen

Isompaan kuljetustarpeeseen vuokraamme keskitäytöllä, vinssillä ja ajosilloilla varustettu Rydwan-merkkisen trailerin. Myös kuormaliinat kuuluvat vuokrauksen hintaan. Tällä trailerilla kuljetat vaikka henkilöauton paikasta A paikkaan B.

Trailerin tiedot

  • Trailerin lavan koko on noin 200 x 450 cm, kokonaismassan ollessa 2700 kg.
  • Trailerin kantavuus on noin 2000 kg.
  • Aisapaino 100 kg, omamassa 720 kg.

  • Koko päivän vuokrauksen hinta 80 €

Peräkärryjen varauskalenteri