Polkupyörän vuokraus Pihtipudas

Vuokraa polkupyörä monipuolisesta valikoimastamme

Tarjoamme monipuoliset polkupyörät vuokralle lyhyeen tai pitkäaikaiseen käyttöön aina muutamasta tunnista viikkoihin. Neuvomme sopivan pyörän valinnassa ja toteutamme vuokrauksen aina asiakkaan tarpeen mukaan. Opastamme pyörän käytössä vuokrauksen yhteydessä ja tarvittaessa sen aikana – palvelunumeroomme voit olla aina yhteydessä pulmatilanteen sattuessa. 

Vuokraamme polkupyörät moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen ja maastoon. Kauttamme saat kaupunkipyörät, fatbiket, hybridipyörät sekä sähköpyörät. 

Pyörän vuokraan sisältyy aina lukko, joka on edellytys polkupyörän käytölle. Muistathan lukita vuokrapyörän aina, kun jätät sen valvomatta. Myös pyöräilykypärä sisältyy vuokrauksen hintaan vakiovarusteena.

Polkupyörävuokraus matkailuauton vuokrauksen yhteydessä

Tyypillisesti polkupyörä vuokrataan asuntoauton vuokraamisen yhteydessä. Matkakohteessa polkupyöräretkillä saat laajennettua reviiriäsi nopeasti ja pääset käymään esimerkiksi ruokakaupassa huolettomasti ilman, että matkailuautoa tarvitsee lähteä siirtämään paikasta toiseen.  

Vuokra-asuntoautomme ovat aina varusteltu pyörätelineellä ja matkaan saat mahtumaan autosta riippuen 2–4 polkupyörää. 

Vuokraamamme polkupyörät

Fatbike

Fatbikella ajat kätevästi luontoreiteillä ja –poluilla, mutta myös muunlaisiin olosuhteisiin esimerkiksi tiellä ajamiseen. Nimensä mukaisesti fatbikessa on paksut pyörät, jotka tekevät ajamisesta vakaata ja helppoa. Fatbike soveltuu erinomaisesti myös talvipyöräilyyn. 

Meiltä vuokraat myös e-fatbiket. Sähkökäyttöisellä fatbikella liikkuminen helpottuu entisestään, kun tiukat ylämäet kulkevat kruisaillen näppärästi sähkön avulla. 

Kaupunkipyörä

Vanha kunnon Jopo kuljettaa sinut paikasta toiseen kätevästi. Sutjakan kokonsa ansiosta Jopo on vaivaton kuljettaa asuntoauton mukana reissulle kuin reissulle. Keveytensä takia Jopolla rullaa pyöräilykin leppoisasti paikasta toiseen. 

Sähköpyörä

Sähköpolkupyörällä ylämäet luistavat kuin vettä vaan! Sähköpyörää ei suinkaan tarvitse käyttää ainoastaan sähköavusteisesti, voit nimittäin itse päättää milloin ja missä tilanteissa avusteisuutta käytät. Sähkön avulla nopeus kiihtyy 25 kilometriin tunnissa. 

Sähköpyörä luokitellaan aivan tavalliseksi polkupyöräksi, joten erillistä lupaa tai ajokorttia et sen ajamiseen tarvitse. 

Hybridipyörä

Hybridipyörä on kätevä yhdistelmä retkipyörää ja maastopyörää. Hybridiominaisuuksiensa ansiosta se on käytännöllinen valinta vaihtelevaan maastoon aina pikitiestä metsäpoluille. 

Polkupyörän vuokrauksen esimerkkihintoja

  • Peruspolkupyörä viikoksi 120 €
  • Kaksi peruspolkupyörää viikoksi 200 €

Polkupyörien varauskalenteri